dilluns, 8 d’abril del 2013

Tornem-hi amb noves idees!

Després de tenir el bloc més d'un any parat, ens hi tornarem a reenganxar. Tanmateix pretenc reorientar-lo cap a una de les meves aficions més grans: la muntanya. Són moltes les hores que passo pel bosc i vull compartir amb vosaltres algunes d'aquestes estones per transmetre-us-les i difondre-les.
Tocaré diferents temes (fonts, masos, rutes, anècdotes...) com a aficionat. No sóc especialista en cap d'aquests temes i, per tant, només els explicaré de forma senzilla i planera. D'antuvi, demano disculpes pels errors que cometi, senzillament pretenc apropar unes realitats, a vegades, de móns ja gairebé desapareguts. Per això, intentaré mostrar la informació amb l'ajut d'altres llibres i blocs que complementin allò que els meus ulls només saben observar.
Així doncs, només pretenc mostrar-vos el que em vaig trobant en les rutes, les quals em criden l'atenció, intentant completar-ho amb informació d'altres autors.
Espero que descobriu nous indrets i històries que us enamorin -si encara no ho esteu- d'aquestes muntanyes tan espectaculars i que junts pugue
m difondre tot el que hi trobem.
Així doncs, us obro la porta a una part del meu món.


1 comentari: